söndag 14 november 2010

Liten julmarknad...

Det kommer i år bli en liten julmarknad på öppna förskolan, och där kommer jag att vara med. Eller, jag vet egenligen inte om den blir liten eller stor, för alla som vill ta med något att sälja är välkommen att göra så. Jag tycker det skulle vara roligt om vi blir några stycken.

Väskorna ovan kommer följa med mig dit. Tygerna är från Stoff & Stil. Har ni förresten hört/läst att dem kommer att öppna butik i Göteborg till våren? Någon som vet vart? Det är jag jätteglad över! Mönster efter Krajamarias modell.

Ett gäng med näsduksfodral, kommer jag också ta med mig. Jag har sytt en del tidigare, men jag har faktiskt inga kvar av dem, så det blev till att rensa bland tygerna igen. Alla tyger är retrotyger utom tre av dem, där två är från Stoff & Stil, och stjärntyget som var en restbit från en väska (den kommer också med till marknaden). Alla fodralen är fodrade med matchande, nya tyger.
Några virkade bullar. Tre av dem är pimpade med pärlor som socker. Inte lika barnvänliga för dem riktigt små, men det var kul att testa att sy på pärlor. Beskrivning till bullarna finns här.

Och sist, men inte minst. Mina fina tjejer, i sina fina mössor som Myra design sytt till dem. Vinterfodrade med fleece på insidan. Myra design kommer också att vara med på julmarknaden, som blir fre 3 dec och mån 6 dec (om inget hinner ändras).

6 kommentarer:

 1. Åh jag vill ha Stoff&Stil till Stockholm också...men jag får glädja mig åt besök när jag är i Malmö istället, bättre än inget!

  Fina väskor, hoppas du får sålt lite på marknaden!

  Mössorna var fina, jag har samma tyg fast i brunt/beige som jag för tillfället klipper till för burpiesar!

  Mvh,
  Karin "tösabiten"
  http://hostosabiten.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Det låter jätteroligt. Var ligger er öppna förskola någonstans. Här på guldheden brukar vi ha en loppis på småskolans skolgård under våren. Brukar bli lagom kul!
  Jag har sytt upp ett jättelass näsduksfodral som min dotter ska få sälja i skolan så att klasskassan fylls på (dumma kommunen som dragit in kulturbidraget i år) så att klassen ska kunna gå på bio eller teater. Hur mycket tar du för dina?

  SvaraRadera
 3. Lycka till med försäljningen.

  SvaraRadera
 4. Vilken dag är julmarknaden?
  Om jag har något kvar i lager så tar jag med det.
  /Isa

  SvaraRadera
 5. Ja, jag läste om att Stoff och stil ska öppna i Gbg... Yippie! Vet inte heller var och när.

  Vad skoj med julmarknad. Får vem som helst komma?? När och var är det i så fall??

  Hälsn/ Linda (som köpte napphållsringar av dig)

  SvaraRadera
 6. Oj vilka fina väskor! Jag tar gärna beskrivningen! Är också mammaledig för tillfället så kanske det finns chans att hinna sy en :-)
  Kontakta mig på pirjosepost@hotmail.com
  Hls
  Pirjo

  SvaraRadera

Kanske gillar du