tisdag 30 november 2010

Elefantkompisar

Två nya elefanter har fötts. I gruppbilden är den i mitten en av elefanterna jag sytt tidigare. Man kan inte tro det, men det går åt sjukt mycket stoppning till en elefant. Jag blir lika förvånad varje gång, att det får plats mer och mer. Jag vill att dem ska vara hårt stoppade, för med tiden mjukas dem upp ändå. Beskrivning på elefanterna finns i boken Sy mjuka djur.

6 kommentarer:

 1. Jättefina elefanter. Fattar inte hur du orkar göra sa manga! Min favorit är det gröna med blommiga öron.

  SvaraRadera
 2. dina elefanter och även katterna tycker jag är så fina...

  SvaraRadera
 3. De är verkligen superfina dina elefanter. Köpte den där boken på loppis för några veckor sen, det var just elefanten som fick mig att slå till. Men jag drar mig för att rita upp mönstret... ritade du upp rutor själv eller hade du ett rutigt mönsterpapper?

  SvaraRadera
 4. Annas Alster: Lyckliga dig som har en alldeles egen! Jag har inte hittat någon än, så jag har lånat på biblioteket. Jag äger inte ens mönsterpapper. Jag har ritat upp mallarna till elefanten i kartong och ritar runt och klipper till med sömsmån. Jag är helt oskolad i sömnad så jag gör det som känns bra. Klart du ska prova att sy en egen! Vad kan hända?

  SvaraRadera
 5. Såå fina! Tygerna är underbara. Jag lyckade faktiskt knåpa ihop en katt igår kväll och jag kan inte annat än hålla med dig om stoppningen... Trodde aldrig jag skulle få i så mycket :)

  SvaraRadera
 6. Det är en bra inställning!! Jag är generellt lite feg när det kommer till att bara testa. Men i elefantfallet mest lat tror jag.

  Jo, boken. Har sett den på flera loppisar sen jag köpte min för en tia. Håll ögonen öppna så hittar du också en snart!!

  SvaraRadera

Kanske gillar du