torsdag 4 november 2010

Lyx ska bli sjal och en award

Igår fick jag två härvor garn med Posten. Båda är från Nyansera. Det gröna är 2tr Bijuo, 70% baby alpaca 20 % silk 10 % cashmere och det blå är 4tr Sundari, 100% silke. Jag läntar efter att få komma igång och sticka en sjal till, och sen en till.... Jenny med Nyansera: Tack så jättemycket för dem fina garnerna. Jag tror aldrig jag har hållt i så här härliga garn någonsin.

Jag har även fått en fin utmärkelse från Lillofant, tack så jättemycket! Det värmer att få lite extra uppmärksamhet och beröm :).


Reglerna för den här awarden är att man ska berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka vidare till fem andra bloggar.

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat är mina barn och man, att vara ute i naturen, och såklart min hobby att sy (inte så förvånande va?).

Det var så nyligen jag skickade vidare en award, att jag väljer att inte skicka vidare denna till någon speciell.

Ett av många favoritfoton är närbilder på saker. Nu går det åt vinter, så då passar väl en iskristallbild som favorit. Den här bilden tog jag 20 november 2005 hemma hos mina föräldrar.

5 kommentarer:

 1. Jag har precis hittat din blogg och jag tycker den är helt fantastisk! Så inspirerad jag blir! Måste kika in och kolla garner nu!

  SvaraRadera
 2. Garnet ser heelt ljuvligt ut!

  SvaraRadera
 3. hi hi en syblogg till med ett namn som får mig att undra om jag behöver terapi.. samt minnen av min hemska syfröken på mellanstadiet som minsann förkunnade att jag borde stanna vid symaskinen för det behövde jag.... kanske men varför? När andra är så duktiga och jag och symaskinen aldrig kommer bli vänner, tålamodet aldrig räcker till för att lära mig sticka och drömmar om hemvirkade spetsdukar kan jag ju se mig i stjärnorna efter..... :-)
  Men din blogg är fin och dina kreationer fantastiskt inspirerande :)

  SvaraRadera
 4. Hej. Vilka fantastiska garner. Det blåa skulle man kunna äta med sked med vispgrädde på, liksom!
  Nu blev jag dessutom väöldigt sugen på att sticka bara för att garnerna var så vackra. Tack för inspirationen! ;)

  SvaraRadera
 5. Så vackra garner! Ska bli kul att se sjalarna sen :) Och grattis till awarden! Den har du förtjänat.

  Kram, Outi

  SvaraRadera

Kanske gillar du