Mönster till salu

Alla kan sy en egen haklapp, 30 kr
Vad behöver man kunna för att sy en sådan, kanske en novis frågar sig. Är det svårt? Man behöver kunna sy på kantband. Har man aldrig tidigare sytt på kantband, kan det vara lite trixigt i början, men man lär sig snabbt. Svårare än så är det inte, så även en nybörjare kan sy haklappen.

Jag skickar steg-för-steg beskrivningen och mall i ett .PDF-dokument till angiven mailadress.
Skicka gärna en kommentar när du sytt, så jag kan få se din fina haklapp uppsydd. För att se hur mina uppsydda haklappar ser ut, klicka på länken.

Alla kan sy en egen väska, 30 kr
Vad behöver man kunna för att sy en sådan, kanske en novis frågar sig. Är det svårt? Man behöver kunna sy raksöm på en symaskin, och kunna sy på kantband. Svårare än så är det inte.
Jag skickar steg-för-steg beskrivningen i ett .PDF-dokument till angiven mailadress.
Skicka gärna en kommentar när du sytt, så jag kan få se din fina väska uppsydd. För att se hur mina uppsydda väskor ser ut, klicka på länken.

Alla kan sy en badväska, 30 kr

Jag skickar steg-för-steg beskrivningen i ett .PDF-dokument till angiven mailadress. Skicka gärna en kommentar när du sytt, så jag kan få se din fina väska uppsydd.
Tanken är att badkläderna, lite schampo och tvål ska få plats i väskan när vi åker till simhallen, och kanske en liten handduk och frukt. Visst ser det roligare ut än en plastpåse och lätt att hitta på håll?! När vi är på badhuset, brukar jag försöka ta med små förpackningar av tvål och schampo. Ibland har jag hemma förpackningar som jag tagit med från en hotellvistelse, vilket gör det lätt att bära med, och om det tar slut slängs det till soporna.
 
Alla kan sy ett eget förkläde, 30 kr
Nu har jag skrivit klart beskrivningen till förklädet (vuxenstorlek). Kontakta mig via min mail allakansy [@] gmail.com om någon önskar få ta del av den.

Vad behöver man kunna för att sy en sådan? Är det svårt? Man behöver kunna sy raksöm på en symaskin, och till fickan, sick-sack (inte helt nödvändigt). Svårare än så är det inte.

För den som är intresserad, säljer jag den för 30:-. När jag fått pengarna, skickar jag ett .PDF-dokument till angiven mailadress.

Om någon syr en sådant här förkläde, skicka gärna en kommentar, så jag kan få se ditt fina förkläde uppsytt. För att se hur mina uppsydda förkläden ser ut, klicka på länken.
Kanske gillar du