måndag 15 november 2010

Haklappar till julmarknaden

Sex nya haklappar är nu klara. Vill någon sy en egen haklapp, finns beskrivningen här. Dessa följer med mig till julmarknaden. Det blå vaxtyget är slut nu, så om någon vill ha en sådan, kan det vara bra att säga till. Jag har även fått frågan om man får "paxa" grejer jag visar på bloggen, eller om man måste vänta till julmarknaden. Självklart går det bra att bestämma innan, skicka bara ett mail, ring eller säg till när vi ses. Om någon önskar något jag visat tidigare, är det bara att fråga. Kanske kan även det bli till försäljning om jag har det kvar.

3 kommentarer:

 1. Oj, vad du varit produktiv... Kul med julmarknad!! Tygerna i väskorna är verkligen superfina. Lycka till med försäljningen:)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina haklappar. Det med att kopier får man alltid leva med om man inte har tagit en patent på det. Jag syr väldigt mycket och klart att jag oxå blir förbannad när jag ser att andra har apat efter mej men då tänker jag oftas men vadå då måste dom tycka att jag har gjort ett bra jobb.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina haklappar!

  Det är svårt med att prata om att man är först med en idé och ingen kan "kopiera". Det finns ju säkert 1000 olika märken på t-shirts, vem var först?

  Jag tycker dock att det är viktigt att man inte plagierar rätt av och säljer och hävdar att det är ens egna mönster. Jag brukar rita av de kläder till min bebis som jag gillar och modifiera lite utifrån egna önskemål. Det tycker jag funkar bra.

  Och napphållare då? Vem var först med det? Det syr ju alla, och det är ganska svårt att variera :)

  Jag gillar verkligen det blåprickiga vaxtyget, ursnyggt!

  SvaraRadera

Kanske gillar du