tisdag 14 december 2010

Mer lavendel i påse...

Nu är de sista tre lavendelpåsarna helt klara. Två gröna påsar gapar fortfarande tomma, men en vacker dag blir även dessa fyllda med härligt doftande lavendel. Med på bilden finns även en napphållare, likadan som jag sydde två häromdagen av. Den ska åka ända till Italien. Kul att få lite spridning på allt sytt och pysslat.

Det känns lite overkligt om man kollar på bloggers egna statistik, hur många det är som hittar hit, och från så många olika länder i världen. Jag blir lite nyfiken vilka dessa är. Är det svenskar/nordbor som bor utomlands, eller är det bara många som hittar hit ändå. Vissa svenska bloggare skriver på engelska för att fler läsare ska kunna förstå, men jag tycker det blir bra med svenska på min blogg. Mitt mål har aldrig varit att få andra att läsa min blogg, det verkar bara ha blivit så. Kul att kunna inspirera andra, för jag blir verkligen inspirerad av andra som syr så mycket fint. Tack alla inspiratörer!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar det rosa tyget. Sen vill jag bara säga att jag har en tävling hos mig...

    SvaraRadera
  2. jag håller med dig, det är svindlande när man tänker att finns människor i sydkorea/malta/nya zeeland/polen som har hittat en!!
    beundrar dig för att du ORKAR virka så många av en o samma sak... =)

    SvaraRadera

Kanske gillar du