fredag 16 juli 2010

Väskmönster och annat smått och gott

Jag får många förfrågningar på mailen med önskan om beskrivning till väskorna jag syr. Jag håller därför på med en beskrivning med text och bilder, för den som är intresserad. Det tar lite tid att knåpa ihop, därför tänkte jag att jag ber om en liten slant av dem som vill ha dokumentet skickat till sig. 30:- för en beskrivning hade jag tänkt mig. Kanske blir intresset noll bara för det, men om någon är intresserad, lämna en kommentar, så kontaktar jag dig/er så snart beskrivningen är klar.

Idag tänkte jag att jag får samla ihop lite olika saker som jag sytt klart.
Ett blöjfodral till min bästa kompis kusin. Tyg från Stoff & Stil. Nu var det ett tag sedan jag sydde blöjfodral, så det var riktigt kul att få göra det igen.
Ett näsduksfodral som ska skickas ihop med hatten. Tyg från Stoff & Stil.
Två prinsessbakelser. Perfekta sysselsättningen att virka när man åker med i bilen. Små, lätt mönster och liten garnåtgång, bara att virka på alltså. Mönster ur boken Virka amigurumi. Virknål 2,5 mm och lite olika bomullsgarn.
Och jag har skördat lavendel från trädgården. Jag tänkte att jag ska plocka av blommorna och sy doftpåsar av dem. Mer närproducerat än så kan man ju leta efter :).

2 kommentarer:

  1. Lovely! Du gör mig lycklig med ditt skapande!! Kan nog tänka mig en beskrivning för en väska för 30 kr! Så fina saker det var i detta inlägget!

    SvaraRadera
  2. Hör gärna av dig till mig med när du är klar med beskrivningen så kan jag nog tänkas vara intresserad.

    linda_gson@hotmail.com

    SvaraRadera

Kanske gillar du