måndag 26 juli 2010

En sjal och en väska

Jag var med i utlottningen hos Ljuva drömmar om en sjal, men vann inte. Däremot blev jag tokigt inspirerad av hennes vackra sjalar, så inspirerad att jag plockade fram mitt stickfodral och letade upp stickor och garn. Nu är sjalen klar och är till hälften Marks & Kattens Multi Mohair och den andra hälften är ett garn jag inte riktigt vet vad det är för något, men det är ett helt galet stort nystan. En tråd av varje, och när jag var klar hade jag ca 10 cm tillgodo på mohairgarnet. Ibland har man verkligen tur! Mohairgarnet fick jag av min svägerska, tillsammans med en massa annat garn, för att jag sydde en väska till henne, så jag vet inte ens om det hade gått att få tag i mer. Stickor 9 mm, virknål 7 mm för volangen runt sjalen.

Tack snälla Maria för all support!

Med risk för att ni som besöker bloggen börjar tröttna, men här är ännu en väska efter det här mönstret. Yttertyget är från IKEA, foder från bytet med Krajamaria. Nästa väska som visas på bloggen lovar jag blir en annan modell.

6 kommentarer:

 1. Inte gör det nå´t att det är samma modell, det är ju olika tyger.

  SvaraRadera
 2. Dom är så läckra dina väskor! Du kombinerar tygerna så bra att man helt enkelt inte kan tröttna.. Jag har inte haft tid att börja sy efter din beskrivning än.. Syr så mkt annat just nu..

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad kul att du vill vara med i min tävling, och kul för mig att titta in hos dig också.

  Kram och Lycka till

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tack för besöket - och ha så kul med garnet ;)
  Sjalen blev ju kanonfin :))

  MiA

  SvaraRadera
 5. Jag visste inte att det fanns prickigt tyg på ikea. jättefint ihop med fodertyget!

  SvaraRadera
 6. Så snygg den blev!
  Ber om ursäkt för att jag inte fått tummen ur och skickat dig mönstret på väskan. Har bara inte hunnit, men hoppas hinna i helgen.

  SvaraRadera

Kanske gillar du