torsdag 22 juli 2010

Grönt är skönt...

Jag har virkat ännu en morot efter Skaparstigens beskrivning. Den här gången hoppade jag över jordstrecken, som jag sydde på förra gången. Denna får vara en tvättad morot, helt ren från jord. Väldigt rolig att virka, och jag gillar verkligen blasten på moroten.

Avslutar med två sommarbilder. Det är härligt med sommar!

4 kommentarer:

 1. Hej! Är det bara hos mig det är konstigt, men efter inlägget med mönstret till väskan är det alldeles tomt och jag kan inte scrolla ner eller byta sida till tidigare inlägg? Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Fin morot, en sån ska jag nog testa.
  Passar på att tipsa om min sommar-utottning:
  http://handarbete.appelklyftig.com

  SvaraRadera
 3. Hej Hanna,

  Det var nog bara något tillfälligt fel eller nåt. När jag tittar nu, går det bra att se fler inlägg och även se äldre inlägg. Försök igen, är det bästa tipset jag kan ge.

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Jag älskar morötterna hos Skaparstigen, me nnumera är ju den bloggen stängd för andra än godkända besökare, och jag vet inte hur man kommer i kontakt med den som skriver bloggen. Vet du? Väldigt fina grejer har du gjort i alla fall, blev lite sugen på en väska - just det prickiga ikea-tyget jagade jag efter där när det kommit, men det var slut på kungens kurva som allt alltid är :-(

  SvaraRadera

Kanske gillar du