måndag 18 januari 2010

Har du kul?Jag fick pengar i julklapp och för dem har jag köpt boken "Amigurumi Super Happy Crochet Cute" av Elisabeth A. Doherty. Den kom idag på posten. Jag har bara bläddrat igenom den, och det ser ut att finnas lite kul virkprojekt där. Fast nu har jag en del idéer redan på min "vill-göra-lista" i huvudet.

I veckan var jag och köpte lite garn till mig i julklapp. Alla nystan har jag idéer om vad det ska bli, men jag vet inte än om det blir precis som jag tänkt mig.

Jag har börjat sticka på en av Alan Darts kaniner. Min man frågade mig om jag har kul. Kul? Jag försöker begripa vad jag ska med alla dessa delarna till för att få ihop till en kanin :). Det mest avancerade jag stickat innan har varit tröjor. Nu har jag stickat några av alla delarna som behövs. Det har inte börjat klarna vad jag ska med dem till än, men det kommer väl. Jag stickar på och ser glad ut. Det känns lättare att förstå virkningen, men det är väl för att jag är mer hemma i den. Då känns det tryggt att Veronica som har Ulliga gulliga saker svarat på mina funderingar. Tack snälla!

Kan även passa på att tipsa om att Veronica startat en Virkalong, med månadsdockor. Hon har precis gjort klart januari. Jag har hållt koll på bloggen, men inte hunnit virka med, men jag får virka ikapp mig senare. Jag vill inte släppa taget om kaninen nu, för då kanske den aldrig blir klar.

1 kommentar:

  1. Ska bli spännande att få se hur kaninen ser ut när den är färdig!
    Kika in på min blogg, du har fått en award :)

    SvaraRadera

Kanske gillar du