tisdag 12 januari 2010

Mera ordning och redaAv tygbiten som blev över efter att klippt till tyget för gardinen i inlägget tidigare, sydde jag ett litet virknålsfodral. Jag har ju sedan tidigare sytt ett kombinerat virk- och stickfodral, men det ligger undanstoppat i garderoben och plockas bara fram när jag behöver något. Virknålarna har aldrig riktigt funnit sin plats där, utan har legat såhär
i min "pågående projekts"-påse. Den här nya förvaringen känns ju mycket mer inspirerande, plus att jag tycker tyget är så snyggt. Det gör mig glad.

Jag har inte varit så noga när jag sydde, så skulle jag mäta, är den nog lite skev, men vad gör väl det. Jag klippte på frihand, och måttade bara lite med ögat när jag sydde för facken.

4 kommentarer:

 1. En sån ligger och väntar på att bli sydd på min att göra lista. Nu ligger mina i en liten virknålspåse som jag fick när jag köpte en virknål.

  SvaraRadera
 2. Hej,
  va mycke kul och färgsprakade du gör! Härligt!

  Svar på din fråga : trycka papper,ja jag använder olika stämplar,och dynor och kör järnet bara.
  Bra idé är att hitta stämplar som inte kräver mycket,alltså helst inte former som är allt för "perfekta" de e enkalre att labborera fritt om du väljer saker utan raka kanter tex.

  Tja,sene ede att köpa in ex antal olika sorters färgdynor,de finns olika för hur stark färgkontrast du vill ha.

  Jag rekommenderar INTE panduros stämplar de är hårda och svåra att jobba med i sin plast.

  Lite svårt att bara ge bra tips,själv köpte jag av en tjej hela hennes pappersverkstad så jag fick en jättestart själv...

  Ställ gärna mer specfika frågor,jag hjälper gärna om jag kan!

  SvaraRadera
 3. Så många fina saker du gjort. Jag hittade hit genom Virkalongen. Jag blev hur sugen som helst på att sy mig ett fodral till mina virknålar jag med. De ligger lite hur som helst just nu och jag hittar dem aldrig när jag behöver en.

  SvaraRadera
 4. Vilket jättefint virknålsfodral, nog för att jag har ett fint själv (som jag fått) men ditt var väldigt glatt! :) Jag gillar också det faktum att du bara klippte på ögonmått, jag är väldigt förtjust i att göra så, även om det inte ALLTID blir precis som man tänkt sig :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du