onsdag 27 juni 2012

Fler kuddar till soffan

Eftersom jag redan har sytt två kuddfodral i blommigt, kändes det rätt att fortsätta i det blommiga  temat även om jag inte hade tyg till fler i just det tyget. I förra veckan var jag vägen om Stoff & Stil och köpte fler dragkedjor, tyg och innerkuddar. Nu känns det som att jag har fått lite snits på att sy dragkedjor. Jag är nöjd med hur dragkedjorna blir mot tyget, det är roligt. Materialkostnad inklusive innerkudde blev ca 70 kr/st.

Nästa omgång kuddar for nog bli i enfärgat, för att det inte ska bli för plottrigt i soffan.

7 kommentarer:

 1. Snygga kuddar och fint val av tyg:)

  SvaraRadera
 2. Vackra sommarkuddar!
  Jag borde också... :)

  SvaraRadera
 3. Hej undrar om du vet något om att man kan prenumerera på broderier som kommer ungefär var tredje månad. Hörde att en kollega hört om det. Vet du mer? Skulle vara kul det skulle inte heller vara farligt dyrt som det annars är. Är så sugen på att börja brodera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Frida,
   Jag broderade innan jag började sy, men jag har aldrig prenumererat på broderier, så jag vet inte. Jag tyckte det var bättre att hitta mina projekt som jag ville sy, i den takten jag bestämde. Det passade mig bäst. Billigt är inte heller detsamma som bäst. Jag ville sy sådant jag tyckte var vackert, och i broderi finns det enligt min åsikt väldigt mycket som mest bara är skräp. Försök att hitta det du tycker är fint, och som ändå passar plånboken. Det är mitt tips. Lycka till!

   Radera
 4. Men du vad fina dom blev! Vad du kan!! Kram och go sommar!

  SvaraRadera
 5. proffsiga dragkedjor! det är mitt största aber, att sy dragkedja...måste jobba bort den fobin!

  SvaraRadera

Kanske gillar du