måndag 11 juni 2012

Haklappar och napphållare i rosa

Det känns som att det var ett tag sedan jag sydde haklappar, nu när mina barn slutat använda dem. Trots att jag totalt sett sytt väldigt många av dessa, är det fortfarande roligt att sy fler.

Mönster till haklappen finns här, för Alla kan sy en egen haklapp

Nu har jag bara ett fåtal napphållsringar kvar. Sydde en uppsättning med två napphållare förra veckan. Att man med så lite tyg kan variera så mycket beroende på tygval. Och det är roligt när det går att använda tyg som finns hemma istället för att bara köpa nytt hela tiden. Jag har tyvärr inte pysslat så mycket i vinter/vår, så det har varken gått åt något av det jag har, eller inhandlats nytt. Funderar på att sy lite vimplar till tjejernas rum, då går det ju åt lite av olika tyger. Samt att gå igenom tyghögarna inför att fler kuddar ska sys till nya soffan.4 kommentarer:

 1. Tjusiga haklappar du syr! är alltid lika inspirerande att finna andra som tycker om handarbete ;-D har tittat runt lite bland dina andra alster och jag är mycket imponerad! du skapar verkligen härliga saker!

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med projekt där man tar vad man har i tyghörnan.

  SvaraRadera
 3. www.loppisloppan i farten22 september 2012 kl. 23:36

  Får man köpa hållare och ring av dej om man vill sy egna napphållare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Jag har slut på napphållsringar, annars hade du gärna fått köpa av mig. Jag har inte bestämt om jag ska ta hem fler eller inte, nu när mina barn växt förbi nappåldern.

   Kan annars rekommendera att pyssla med att göra egna kakfat. Jag har kakfatsstativ till salu.

   Radera

Kanske gillar du