söndag 19 september 2010

Paket


Igår var vi på kalas hos tjejernas kompis som fyllde 2 år. Hon fick lite virkade bakverk, men det var inte det jag ville visa, för det är saker jag har virkat tidigare. Däremot är presentasken ny. Häromdagen köpte jag papper på Panduro, som jag tyckte var vackert men inte visste vad jag skulle ha det till (det är ju inte helt ovanliga inköp). Så plötsligt visste jag att det skulle bli en presentask. Jag hade en liten ask från ett bageri, som jag använde som mall och skar i pappret. Och vips, hade jag en presentförpackning till bakelserna. Det hade ju inte blivit en lika snygg förpackning med vanligt presentpapper.

6 kommentarer:

 1. Spännande med paket..helst när de innehåller något fint. Kul att jag hittad din fina sida då jag också gillar att sy och virka. Ska följa din blogg med glädje :-)
  kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Snyggt! ja, fina askar kan verkligen piffa upp det mesta, även om bakelserna hade varit fina i vanligt paket också, så var ju bageritemat roligt så klart.

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé. Asken blev jättesnygg. Hm.. fick just en ny orsak till att både åka till Panduro och gå till bageriet ;)

  SvaraRadera
 4. Asken blev ju supersöt!
  Ha en fin måndag, kram

  SvaraRadera
 5. Kul att ha dig med i min utlottning!
  Ha de!

  SvaraRadera
 6. snyggt!!!! Du är så påhittig och duktig! Verkligen... = )

  SvaraRadera

Kanske gillar du