tisdag 7 september 2010

Stickmarkörer

Jag håller på att sticka på en mönsterstickad sjal, något som är en helt ny erfarenhet för mig. Jag märkte väldigt snabbt att jag behöver lite hjälp att hålla reda på vart jag var i stickningen. Igår åkte jag till Panduro och köpte smyckewire och stängningsklämmor (eller vad det nu hette) och pysslade ihop några stickmarkörer till mig av pärlor jag haft liggandes här hemma i åratal. För att vara novis i smycketillverkning är jag mycket nöjd med resultatet, och markörerna fyller sin funktion hur bra som helst.

4 kommentarer:

 1. Väldigt tjusiga! Det är lite trist att det är så svårt att hitta bra och "snygga" stickmarkörer här i Sverige. När vi var i London i våras fanns det däremot en massa fina!

  SvaraRadera
 2. Vad fina dem blev! Snyggt o smart samtidigt!
  Å vilka fina väskor du gjort - härliga tyger och jag gillar verkligen den modellen. Testade att sy liknande modell på väska för ett tag sedan, men jag fick inte alls till det...
  Tack goa du för utmärkelsen!!! Klart jag tar emot den :)
  Kraam

  SvaraRadera
 3. Hej. Du har något att hämta hos mig. GRATTIS!
  Jag har fått lite problem när jag skall lägga in mina inlägg nu när de har gjort nytt. Bokstäverna å, ä och ö försvinner för mig. Har du någon ide hur jag skall göra, tar jag tacksamt emot det. Sedan vet jag inte om det bara är på min dator som all text har blivit pytteliten, har du det hos dig?

  SvaraRadera
 4. Hej. Första gången på din sida tror jag.
  Jätte fin blogg. Bra grejer de där, själv har jag suttit med säkerhetsnålar...
  Stickar inte så mycket men virkar mer. För tillfället en filt med mormorsrutor och egen komponerat mönster.
  Ha en bra dag! kram Rita

  SvaraRadera

Kanske gillar du