lördag 7 augusti 2010

Ringar till napphållare och ännu en väska

För ett tag sedan fick jag med en bit av detta prickiga tyget, eller snarare plasten, från en stuvpåse från IKEA. Jag tänkte först att det skulle bli en sån väska jag har sytt några stycken av nu, men det räckte inte biten till. Jag har ett tag haft en idé om att sy en väska i den här stilen, och nu blev det tillfälle. Jag hade redan bilden klar i mitt skissblock, och en början till syordning. När jag sedan satte igång och sy, så glömde jag allt vad block heter, så det blev ändå inte fullt ut den väska jag tänkte mig.

Väskan har två ytterfickor, och en innerficka. Eftersom yttertyget inte var tyg, utan plast, gick det väldigt dåligt att nåla, eftersom det då blev hål. Jag använde då gem för att hålla fållarna på plats. Axelbandet har jag sytt på lite nedanför öppningen, så jag kan stänga till väskan genom att vika ner kanten. Allt blir mer vattentåligt då också. Väskan är fodrad med den prickiga stuvbiten jag köpte på Skroten i Kinna. Nu är den helt slut :(.

Jag har även en hel del napphållsringar hemma, som jag med största sannolikhet inte kommer använda upp själv. För den som är intresserad, säljer jag dem för 6 kr/st+porto. Skicka ett mail till mig om det finns intresse.

7 kommentarer:

 1. Så mye fint du syr!! (og strikker!) :) Koselig blogg! Liker veskene du syr kjempegodt!

  SvaraRadera
 2. jag skulle vilja köpa några ringar
  men var hittar jag mail adressen?
  kan du kanske skicka ett mail till mig så skriver jag tillbax med antal, namn o adress skicka även ditt konto nr så sätter jag in pengar
  enzoo@hotmail.se
  tack
  hälsningar

  enzoo

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vill också köpa o-ringar!
  Hör av dig till:
  lizaehrlund@gmail.com
  Mvh
  Liza

  SvaraRadera
 4. Beställde ditt fina väskmönster och nagra nappringar för ett tag sen. Ville bara tacka för den snabba leverensen, fast det var till Tyskland. Jag länkar till dig när jag äntligen fatt färdigt min väska.

  SvaraRadera
 5. ja e oxå intresserad av o ringar hör gärna av dig :)

  helle_helena@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar blogg! fick för mig att sy en mössa till min lilla tjej och började googla efter mönster. kom dock inte så långt sen jag hittat din blogg! vilka saker du gör! önskar jag hade tålamod och "tid" (handlar om prioritering, jag vet=) att mysa vid symaskinen! Underbart!

  SvaraRadera
 7. Jag vet inte om du har napphållsringar kvar men jag är intresserad. Var köper du klämman till hållaren?

  /Anna

  SvaraRadera

Kanske gillar du