söndag 11 april 2010

Väska och nätpåse

Ännu en väska, samma modell som jag sytt tidigare, efter Majas Mitt lilla jag's beskrivning. Tyget har jag fått från min svägerska, som ville ha en till väska. Jag vill också ha en till väska, så när jag bestämt mig för tyg, kommer jag med all säkerhet sy ytterligare en.
Sedan har jag virkat en nätpåse efter mönster från boken Enkel virkning av Erika Knight. Hur jag än tagit kort, så har jag inte fått till någon bra bild, men jag blev nöjd med själva nätpåsen. Den är virkad i plastsnöre och virknål 4 mm.

2 kommentarer:

 1. Vad fin den prickiga väskan blev. Nätkassen också så klart!

  Angående mina halsband så har jag nästan bara fått beställningar på just namnhalsband. Jag har gjort i alla fall ett armband som har hamnat på bild, det kan du se här: http://1.bp.blogspot.com/_ezI9c-Sw36I/Sz6LkyWZ5ZI/AAAAAAAACNs/RsuneAcHLw0/s1600-h/namnarmband.jpg
  Man kan ju också göra armband av en stansad ring genom att fästa kedjor eller remmar i den. Maila mig vid intresse :)

  SvaraRadera
 2. coolt att virka med plastsnöre! var det inte halkigt liksom? jag har försökt med hampasnöre typ och jag pallar inte med ngt annat än trevliga bomullsgarner jag... ;)

  du, jag har snillat bort din adress, är du gullig och mejlar den igen?! jag ska bort i helgen och tänker få iväg till dem som väntar...

  SvaraRadera

Kanske gillar du