fredag 5 februari 2010

Virkalong nästan klar


Nu är snart februaribacillen klar. Idag virkade jag klart armarna och luvan. Jag är lite osäker på mössan. Jag tror jag virkat efter beskrivningen, men har svårt att se hur min dockas mössa kan se ut som Ulliga gulliga sakers när den väl är monterad. Jag avvaktar monteringen innan jag gör något åt saken. Jag har även införskaffat lite vit filt till dekorationen på dockan. Snart är den klar, och det ska bli kul att se helheten.

3 kommentarer:

 1. Får en man som är 46 år, väger 106 kilo och är en riktig "tuffing" tycka att den Lilla Sköldpaddan som du visar på bilden här till vänster är bland det "gulligast jag sett" i pysselväg!
  Hur hamnade jag här då? Jo, köpte "Virkade Husmöss" av Ulligagulligasaker i somras! De bor nu i vår husbil, kanske Hjördis Sköldpadda vill leva till sammans med dem!
  Om du backar några inlägg i min blogg så ser du världens största mjukisdjur, stickad och över 50 meter lång, vad säger du om ett sådant projekt?
  Innan du knappar in på min blogg så vill jag varna att det där kan finnas bilder som kan vara känsliga, det är inte riktigt en "pysselblogg" dirket! (ler)
  Trevlig helg och Kram ifrån en som kallar sig för Oumberliga Peter!

  SvaraRadera
 2. Jag tror du har vänt mössan bakochfram. Det "smala hålet" tolkade jag som nacken och det "stora hålet" som fram på luvan...

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Drutten, ser ut som mössan var vänd. Har du gjort klart din bacill än? Jag har gjort klart och gett bort, men inte bloggat om den än :) Måste nog göra det...

  SvaraRadera

Kanske gillar du