onsdag 17 februari 2010

Lite efter, eller ute i god tid


I julas virkade jag Skaparstigens stjärnor, som var tänkta att hänga i julgranen eller i fönster. Jag tyckte (och tycker) stjärnorna blev jättefina, så jag har virkat dem igen. Tanken är att dem ska bli örhängen, när jag kommit över ett par hängen till dem. Jag antar att det går att köpa på Panduro. Jag hoppas jag kommer klä i dem lagom till nästa jul. Det gäller att börja i tid :).

Stjärnorna blev ca 5 cm i diameter, och är virkade med virknål 1,5 mm och DMC-garn. Jag har aldrig tidigare virkat med en så fin virknål. Vilka fantastiska människor det finns som virkar hela överkast med så fin nål! Vilket tålamod.

2 kommentarer:

 1. Tack för din snälla kommentar!
  Jag tror bestämmt att sånna hängen finns på panduro, dom brukar ha allt man behöver. Synd att dom oftast är ganska dyra. Borde finnas att budget panduro.
  /Vicky

  SvaraRadera
 2. De sär så fina stjärnorna kanske jag kan prova mig på det lagom till jul.
  Vi hade ett överkast som min farmor virkat i tunt virkgarn det var tungt och stort till en 160 säng. Kan inte förstå att hon har virkat det och fasters, men förr fanns ju inte någon tv. Det känns som man uppskattar hemvirkat mer nu när man virkar själv.

  Ha en bra dag/ Mia

  SvaraRadera

Kanske gillar du