måndag 27 april 2015

Köksgardiner i handtryckt tyg

Nu har vi varit utan gardiner i köket i många år. Först i huset vi bodde i tidigare, och tills nu i det nya huset. Jag har inte letat, och inte heller hittat det rätta tyget att köpa hem. Nu har jag hittat det, ett handtryckt svensktillverkat tyg från Ljungbergs textil i bomull-lin blandning. "Gräs", design Birgitta Liedgren. Fantastiskt fin kvalitet, och vackert mönster.
Behöver jag skriva att jag blev väldigt nöjd?!

I köket har vi gjort vårfint med både Mårbacka-pelargoner i köksfönstret och plockat in en liten kvist med tidigt blommande rhododendron och någon klocka av något slag. Vackert!
Och till påsk, klippte jag till servetthållare, eller bestickhållare i form av påskharar i resttyg från när jag klädde om min farfars fåtöljer.Ligger lite efter i bloggandet och pysslandet, men så är det ibland.

3 kommentarer:

 1. Blomman heter Kungsängslilja :)

  SvaraRadera
 2. Very lovely spring air into your house ! Like it !

  SvaraRadera
 3. Hej, jag har sytt en haklapp efter mönstret jag köpt från din webbshop! Här finns en länk till ett inlägg om det på min lilla pysselblogg, ifall du är nyfiken på resultatet. Det gick inte att skriva en kommentar i webbshopen, jag hade gjort det annars. Tack!
  http://www.mangpysslaren.com/2015/06/18/sy-en-en-haklapp-latt-som-en-platt/

  SvaraRadera

Kanske gillar du