måndag 30 december 2013

En gåbort-present till de som gillar att baka

I jul har det blivit några "paket" och gå-bort-presenter där mottagaren själv får pyssla lite för att kunna njuta av presenten. Jag har packat en burk med ingredienser till majsknäckebröd, så den som får presenten bara behöver tillsätta vatten och olja, och sedan platta ut på en plåt och in i ugnen. Med i cellofanpåsen finns också en lapp med vad burken innehåller, receptet, samt vad som behöver göras.

Det är en uppskattad present för de som gillar att baka och gärna provar på något de kanske inte bakat förut. Svärfar fick en i present, och han hade redan bakat majsknäckebrödet tre gånger, för att det var så gott och enkelt att göra.
Lämna gärna en kommentar, om ni har tips på vad annat man kan ha för blandning, recept, hur man gör, så kan vi dela med oss till varandra. Självklart får alla lämna kommenter, med vad som helst också. Det är roligt att höra ifrån er som besöker bloggen, så jag hittar vidare till er, och därmed hittar ny inspiration!

Gott nytt år på er alla!

5 kommentarer:

 1. En fantastiskt bra idé! Just majsknäcke är min favorit och just det jag skulle ha tipsat om, om du inte redan hade gjort det själv!

  SvaraRadera
 2. så bra present idé
  Ha en fin nyårsafton.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Kul ide! Gott nytt år! / Annika

  SvaraRadera
 4. Vilken bra ide!! Gott nytt år!

  SvaraRadera
 5. Hej! såg nu att du kommenterat ett inlägg i somras om min stockros och frö byten. Självklart skulle vi kunna byta frön, men nu är det ju försent nu :( men efter nästa sommar så kan jag försöka komma ihåg :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du