fredag 7 januari 2011

Mera tyg i brevlådan!

Idag fick jag dessa fina tyger från Znok i brevlådan. Dem var efterlängtade!
Från vänster: Uggel - Grön 100% bomull interlock jersey, Ocean - Turkos Jersey med lycra 95% bomull 5% lycra och Glad efefant - Gul/Vit 100% bomull interlock jersey. Och Znok hade så många andra motiv på tygerna som föll mig helt i smaken. Jag hoppas jag kommer att tycka det är kul att sy i interlock så jag får anledning att återkomma dit.

Helst skulle jag vilja klippa och sy i dem på en gång, men jag får sansa mig till de är tvättade. Jag tänkte jag skulle börja göra babyfiltar, för att bli kompis med min nya maskin.

2 kommentarer:

  1. Det är så roligt att få tyg i lådan, speciellt när tygerna är sådär härliga!

    SvaraRadera
  2. Jättefina tyger du har fått hem!

    Angående frågan om babushkorna så ska ansiktena enl beskrivningen fästas med vlisofix, (tror jag det heter), men jag limmade fast det med limmet som man får med i Tilda-paketen.

    Ja, kan hålla med om att hudtyget ofta är väldigt mörkt. Jag har köpt totalt tre Tilda-kit och hudtyget har räckt till åtminstone en docka till. Det har varit olika färg på hudtyget i alla tre paketen. Till en docka jag sytt, (finns med på bilden med de fyra Tildorna i fönstret), använde jag ett vanligt naturfärgat lakan köpt på Ikea. Den dockan ser ju onekligen lite blek ut i jämförelse med de solbrända :) Jag tror att bland de jag har sytt så var Vintageängeln den som hade mörkast hudtyg med i paketet.

    SvaraRadera

Kanske gillar du