torsdag 6 januari 2011

Cliniderm-paket från Buzzador


Jag är med i Buzzador och testar nu Cliniderms produkter. Jag har aldrig tidigare provat deras produkter, men dem känns bra, luktar gott utan att lukta för mycket och fungerar bra på min hy. Jag har provat Ultra soft cleansing milk, age delay serum och active protection day cream. Annars använder jag nästan uteslutande Clinique. Men jag skulle absolut kunna tänka mig att komplettera med Cliniderm när någon av mina andra produkter tar slut. Dem finns att köpa på Apoteket.

Jag har även fått med fyra små paket med tester, som jag tänkte lotta ut här på bloggen. Tävlingen avslutas 17 januari. För att delta, ska man svara på frågorna nedan genom att skicka svaren till mig på mailen, (allakansy [snabela] gmail.com) samt lägga en kommentar till detta inlägg med motivering varför just du ska få ett av paketen. Svaren finns att hitta på Cliniderms hemsida.

1. Hur många produkter har Cliniderm i sitt rengöringssortiment anpassat för kvinnor?
2. Hur många produkter har Cliniderm i sitt återfuktningssortiment anpassat för kvinnor?
3. Vilka hudtyper har Cliniderm produkter till?

Glöm inte att lägga in en kommentar med motivering också för att vara med i tävlingen. Lycka till allihopa!

Om någon känner för att bli Buzzador själv, går det utmärkt att anmäla sig här, så får man erbjudande att testa olika produkter/tjänster då som då. Man väljer själv om man vill vara med i en kampanj eller inte.

7 kommentarer:

 1. Motivering: Jag har tidigare använt olika ansiksprodukter, ingen speciell som jag använder hela tiden, men för ett tag sedan så bestämde jag mig för att hitta rätt produkt för mig så jag provar just nu ut vilken som passar mig. Cliniderm har jag inte provat tidigare så jag ser detta som ett bra tillfälle för mig!

  Med vänliga hälsningar Helena Bäcklin

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med! Har mailat dig nyss. Här är min motivering:

  Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

  Hoppas på tur!
  Kram//Malin

  SvaraRadera
 3. Så du var en av dem som fick kampanjen, grattis.

  SvaraRadera
 4. Min motivering är att jag skulle behöva testa någon ny hudvårdsserie som är snäll mot huden. Jag har väldigt käbslig hud och brukar ha svårt att hitta bra produkter. Jag har funderat på cliniderm innan, men inte "vågat" mig på eller unnat mig att köpa det.

  SvaraRadera
 5. Jag använder också mest Clinique, så om du är nöjd med Cliniderm, kanske jag också skulle vara det. Låt mig få testa! :)

  Slå en pling när ni har tid att ses, så försöker vi få ihop en träff.

  //Hanna

  SvaraRadera
 6. Skriva motivering är alltid det svåraste...

  Sökte själv kampanjen men fick inte vara med. Tar nu andra chansen till att få testa Cliniderns produkter så att jag har ett rent ansikte nu när jag ska tillbaka till jobbet efter dryga året som föräldraledig.

  SvaraRadera
 7. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Varför ska just jag vinna?
  Jo, jag har precis blivit 4 barns mamma.
  Älskar livet som mamma, dock så tar det mycket tid från en, vakna nätter och aktiva dagar och det gör att huden inte mår allt för bra, den kalla vintern vi har gör det inte heller bättre.
  Jag skulle gärna vilja få unna mig lite lyxig hudvård och få känna mig som en kvinna och inte bara som en mamma.

  HÅller mina tummar!
  Ha det så bra!
  /Aurora

  SvaraRadera

Kanske gillar du