tisdag 26 oktober 2010

Stickgömma

För ett tag sedan kom jag i kontakt med hon som har garnbutiken Nyansera. Hon önskade sig en stickgömma som såg ut som den här, fast i tyg från Stoff & Stil. Nu har jag gjort ett försök till att sy en som liknar den hon önskade sig. Vad som fattas när bilderna togs, är en knapp att stänga gömman med, annars är den helt klar.

Det kommer även komma ett matchande fodral till virknålar, sax, måttband mm. Jag hoppas hinna ta tag i det denna veckan. Jag gillar inte att låta andras saker vänta för länge, men ibland blir det så ändå. I helgen har tjejerna varit magsjuka, så det har mest blivit tvätta, tvätta, tvätta...

I väskan skymtar ett av mina kommande projekt, lite av ett "halvfabrikat", för jag har köpt garn till min svärmor. Hon virkar hexagonerna, och jag syr ihop alla. Så jag gör den tråkiga delen, och svärmor den roliga. Men tiden springer ifrån mig, och då är det bara att inse att man inte hinner allt. Och jag vill verkligen ha en filt i dessa alpacka-hexagoner. Den kommer bli helt underbart mjuk och passa hur bra som helst i min soffa.

4 kommentarer:

 1. Jättesnygg - och praktisk. En sådan skulle min svärmor bli glad för... Tål att funderas på en stund...

  SvaraRadera
 2. Oh, den är så fin! :-) Jag har färgat lite garn idag och tog med en härva i färger som jag hoppas kan passa dig. Jag skickar bild till dig sen! Hoppas ni slipper mer magsjuka, fy så jag fasar den perioden.

  SvaraRadera
 3. vilken fin! Jag tycker det är imponerande hur många alster du lyckas klämma fram med 2 barn hemma, hur gör du?

  Så magsjukan kom hem till er..... var det många på dagis som fick den? Jag är så orolig, vi hade den 4 ggr i vintras hela familjen och det är ju inte jätteskoj direkt, klarade ni vuxna er?

  Vi ses!
  Kram Lisa med buster

  SvaraRadera
 4. WOW den blev urfräck väskan.
  Må gott

  SvaraRadera

Kanske gillar du