söndag 3 oktober 2010

Kalasdag!

Idag har vi haft kalas för lilltjejen. Som pyssel har jag använt pappret/kartongen från Panduro som jag köpte för ett tag sedan för att klippa ut bokstävet och hänga upp en mobil. Jag hade som plan att sy vimplar, men tiden räckte helt enkelt inte till.

Igår gjorde vi alla förberedelser som gick att göra, och det blev en helt galen dag.
Upp 06:00, bakade kärleksmums, åt frukost, gick på barnmarknad i området och fyndade: 2 pyssel, ett par Kavatskor (såg helt oanvända ut), ett barnpåslakan, 2 blombarnlampor från IKEA (helt i originalplast, så absolut helt oanvända). Slutsumma, 128 kr! Gick hem igen, städade och plockade hemma, kom på att vi nog bara måste åka till IKEA (inget som behövdes till kalaset, men ändå), fixa middag, natta barn, åka till ICA och handla det sista som glömdes bort, komma på att utväxta overaller måste läggas ut på Blocket, ta bilder på kläderna, bearbeta bilderna i Photoshop, lägga in annonsen på Blocket, blåsa/knyta/pynta med ballonger. Dricka välförtjänt kopp te. Kl 22:00, hopp i säng. Ja jösses vilken dag.

Idag, upp 06:30. Äta frukost, göra 2 gräddtårtor, förbereda kaffe/te mm. Kl 9:30, barnkalas med 13 vuxna och 11 barn. ALLA höll humöret uppe! Allt var bara toppen, toppen! 11:30 hade nog alla barn gått hem. Omstart, plocka undan och diska. Kl 14:00, familje-/vuxenkalas med kaffe och marängswiss. Det kändes som att vi var väl förberedda och allt flöt på jättebra. Det blir nog ganska tidigt i säng ikväll igen, men vi är tillbaka på banan igen.

Hoppas alla bloggvänner haft en trevlig helg ni med!

3 kommentarer:

 1. Hej Svägerska
  Tack för kalaset, och den fina fuskpolo, axelvärmaren.Jag blev jätte glad. Hoppas och tror att små tjejerna sussar gott nu.kram J

  SvaraRadera
 2. full rulle förstår jag :)

  SvaraRadera
 3. Kul att titta in på din fina blogg som jag hittade av en slump!
  Jag återkommer.... //BiZen

  SvaraRadera

Kanske gillar du