onsdag 15 juni 2011

Mössor och evighetsprojekt...

I dryga året har jag stört mig på att utrymmet bredvid tvättmaskinen inte är täckt med något, så att man kan se innehållet i korgarna. Jag har verkligen inte haft tid att sy detta, som tog ca 5 minuter i anspråk. Nu har jag retat mig klart, och tog tag i tyget, som köptes in för minst 6 månader sedan, och fick skynket på plats. Vissa saker finns bara inte tid till, och det här var en praktexempel på det. :) Och när väl skynket var på plats, fick jag utlopp över min frustration på tvättmaskinen som följde med huset när vi köpte det. Nu är även denna utbytt mot en TYST, helt fantastisk maskin. Jag har lång stubin, men sånt här kan reta ihjäl mig. Nu är jag tillfreds med tvättstugan :).
När jag väl hade fått tvättstugan iordning, sydde jag två mössor till en kompis. Storlek 1½ år och 3 år. Nu håller jag tummarna att de ska passa, när de kommer till användning. Oceantyget från Znok.

2 kommentarer:

  1. Som jag känner igen det där. Saker man går och stör sig på i ÅR kanske, och sen är det fixat på ingen tid alls. Vi har precis samma tvättstugeproblem, både med förvaring och maskiner... Kanske dags att ta tag i det nu.

    SvaraRadera
  2. vad fint det blev. Men att det skall behöva ta sån tid hemma. Kan trösta dej att så är det hos mej också.
    Min kommentar fungerar inte.
    Kram Hoffmansdesign

    SvaraRadera

Kanske gillar du