tisdag 16 mars 2010

Liten korg


Igår kväll virkade jag en liten korg från Frosta Design. Såg att Kinoko hade virkat en, och blev så sugen på en jag med. Jag har aldrig tidigare virkat efter en Frosta Design-beskrivning, och tanken är ju att en som aldrig virkat tidigare ska kunna virka deras grejer (om jag förstått saken rätt). Men jag blev inte klok på sista varvet, och virkade det om och om igen och förändrade lite men blev ändå inte nöjd. Tillslut gav jag upp och virkade lite på känn så som jag tror det var tänkt se ut. Resultatet ses på bilden. Jag hade inte löst att få till denna korg om jag inte redan kunde virka, men jag är kanske lite trög.

Tack snälla Mia med bloggen Kinoko! Har ni tid över och inte besökt hennes blogg, ta er tid och titta in hos henne. Hon syr och virkar massa fina saker.

2 kommentarer:

  1. Så fin den blev jag tyckte också att sista varvet var krångligt gjorde lite som jag trodde. Däremot tycker jag att de var lätt att följa deras beskrivning, faktiskt första beskrivningen jag följt och klarat.
    Ha det bra/ Mia

    SvaraRadera
  2. Jättefin korg! Såg Mias också, nu blir jag sugen på att testa. Jag har klippt egna trasor och virkat på frihand, men jag måste nog erkänna att Frosta är hästlängder före i designen:-)!

    Kram Emma

    SvaraRadera

Kanske gillar du