fredag 27 augusti 2010

Mer prickigt, mer garn och ny beskrivning på g

I veckan har jag sytt ytterligare några haklappar.. och nu är kantbandet slut. Då måste jag nog bara beställa nytt från Stoff o Stil, och om jag ändå måste beställa är det ju lika bra att beställa lite annat fint också, när dem ändå måste skicka. Än har jag inte lagt in någon beställning, men det blir nog inom kort. Vill någon sy en egen haklapp, finns beskrivningen här.

Och inte för att jag egentligen behöver mera garn, men jag fick ändå med mig detta när jag var i garnaffären. 3 nystan Milano, 4 nystan 1-tr 100% ull på 600 m/hg, och 1 nystan svart bomullsgarn som bad om att få följa med mig hem. Det är inte bra för plånboken att visa sig utanför mataffärer (där blir det ju också dyrt, men det är mer ett nödvändigt ont:)), men det är väldigt roligt!

Jag håller även på att sätta ihop en beskrivning till haklapparna jag syr, ifall någon är intresserad att själv sy en eller flera. Jag har tagit bilder, men inget mer än, så det blir inte förrän tidigast efter helgen.

Trevlig helg på er!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Ville bara kika in o önska dig en trevlig helg!
  Sen ville jag bli lite inspirerad - för det blir man verkligen här!!
  Marie

  SvaraRadera
 2. Åh, skrev en kommentar till ett annat av dina inlägg som försvann*suck*

  I alla fall var det en jättesöt tyg-kissemiss; Tokgullig! Jag blev lycklig av att se den=) Blir det fler katter?

  Se'n var det med en bit tyg, grönt med fruktträd och lantdjur. Tycks minnas det tyget från en lampskärm eller annat från det jag var liten. Växte upp på 70-talet med många äldre syskon. Blev grymt nostalgisk när jag såg tyget!

  Tycker du är jätteduktig (säger det som gammal grov-sömmerska som eg. inte vågar sy i tyg, haha) och du verkar dela min smak vad gäller färger och mönster. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 3. Härligt med nytt garn! Underbara färger :) Jag skulle också vilja handla på Stoff och Stil, det var ett tag sedan, kanske dags nu när dom får in massa nytt till hösten :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du