söndag 14 mars 2010

Smått och gott


Ikväll har jag gjort klart lite olika projekt, vilket känns väldigt bra. Nu tror jag inte att jag har så mycket påbörjat iaf.

Lillans halvvantar är klara. Hon hade på sig dem en väldigt kort stund idag, och det gick inte att fånga det på bild. Virknål 3,5 mm och garnet Drops Delight. Minivariant av Stickfrossas vantar. Blev i storlek 1-2 år, eller lagom att leka med på en docka. Bilden hamnade visst upp och ned, men jag tror ni fattar ändå :).

Några haklappar till blev det ikväll igen. Tyg från Åhléns. Vill någon sy en egen haklapp, finns beskrivningen här.

Och sist men inte minst, har jag provsytt en mensficka á la SkogsKajsa. Idén är ju jättebra! Man slipper vifta med binda eller tampong om man ska på toaletten när man är hemma hos någon, och man vet att alla grejer ligger samlade på ett ställe. Lätt som en plätt att hitta i väskan. Blomtyg från IKEA.

2 kommentarer:

  1. Så mycket fint du hinner med

    SvaraRadera
  2. Juliette ville ha ett par halvvantar men jag funderar på att göra ett par pulsvärmare, känns lite för avancerat med tumme för mig.
    Mensfikan ser så praktisk ut måste prova sy ett sådant bra att ha när man reser. Att slippa rotar runt i en stor väska där allt ligger löst i botten.
    Ha det bra/ Mia

    SvaraRadera

Kanske gillar du