onsdag 8 januari 2014

Yogakuddar med boveteskalsfyllning

Jag har sytt två yogakuddar till. De är i samma modell som jag sytt tidigare, och fyllda med ekologiskt svenskodlade boveteskal. Jättekul att bredda mig i vad jag syr, och vad det går att använda sömnaden till.
Finns intresse, syr jag dessa på beställning. Dessa kostar 495 kr. Det finns även annat pyssel i min webshop, både färdigsytt, kit att göra eget kakfat och börs, samt mönster för att sy egna väskor och haklappar.

4 kommentarer:

 1. jätte fina sitt/yoga kuddar
  inte läst allt så de kanske redan står nån stans,men om de inte står så tycker jag även att det skulle kunna vara med rätt storlek på kudde så skulle de kunna vara en kudde man kan ha i knät för en baby :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Själva modellen går ju att sy i olika storlekar, även om jag sytt alla i samma. Yogakudden är ju tänkt att man ska sitta på. Den går absolut att använda som amningskudde/kudde att ha barnet på i knät.

   Radera
 2. Fina. Hur är boveteskal som fyllning? Är det mjukt och formbart. Tänkte byta ut mina styrolitkulor jag har i amningskudden mot boveteskal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Jag tycker boveteskalen ger bättre komfort än kulorna själva skalen är hårda, men sköna att sitta på tycker jag. Jag har en laddning med boveteskalen hemma som räcker till en yogakudde. Vet inte om det räcker till din amningskudde, men du får gärna köpa det av mig om du skulle vara intresserad av det.

   Trevlig kväll!

   Radera

Kanske gillar du