fredag 30 juli 2010

Bortskänkes, fått och köpt .. och en väska :)

Häromdagen var jag hemma hos Mia med bloggen Min instpiration, och fick med mig massor med fint kabeltvinnat 12/6 bomullsgarn. Blått, rött och vitt. Blått har jag nog till livet ut :). Otroligt generöst!

Fantastiskt trevligt att få besöka någon som jag sett via bloggen gör så mycket fint och jag får mycket inspiration av. Och att vi inte alls bodde så långt ifrån varandra.
Tidigare den dagen, var jag på second hand och köpte garnet ovan. Ett härligt blått ullgarn, 3 härvor.

Min man undrade om jag verkligen behöver mer garn.. :) Och nu när jag fått och köpt lite (massor) med mer garn, gjorde jag en rensning i en garnlåda som jag inte rört på länge. Behöver jag verkligen detta garnet? Jag tror inte det, så jag skänker det till den som vill ha mitt garn på bilden nedan. Maila till mig isf. Jag kan även skicka det, men då får mottagaren betala vad det kostar att skicka det. Jag bor utanför Göteborg.
Skulle den som vill ha garnet råka ha material eller dubletter i stickor till dessa pulsvärmare, mottages det tacksamt, men det är absolut inget jag begär. Jag hittade dessa i någon blogg, och tyckte dem var så vackra att jag vill sticka mig ett par egna, men jag har inte ens satt mig in i beskrivningen än. Kanske är det för svårt för mig? Pulsvärmarna ligger på min "vill-göra-lista".
Och till sist, har jag sytt en till väska. Det blommiga tyget var ett påslakan, och i stadkanten stod det "Sunnanäng". Vackert namn och jag gillar tyget, så somrigt. Den är fodrad med tyg från Stoff & Stil. Mönster från ithinksew.

3 kommentarer:

 1. Skulle jättegärna vilja ha det! Men skulle även behöva gå i stick- och virkskola i så fall :)

  SvaraRadera
 2. åh, så mycket fint garn... som du inte vill ha kvar? ojojoj.. bäst jag skickar dej ett mail =)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar att sticka,så är gärna med på att få garnet,Har just kollat på din blogg.
  A Lundqvist Frostkåge590 93492 kåge

  SvaraRadera

Kanske gillar du