måndag 14 juni 2010

Så roligt med väskor!

En av fyra tillklippta haklappar klara. Det känns som att det var ett tag sedan jag sydde dem nu. Jag tänkte att mina tjejer ska få några nya, snygga, med märkning. Dem jag har behållt själv har varit dem allra första jag sydde på prov, som inte blev så bra som när jag kom in i det. Jag gillar verkligen den plommonlila färgen. Två behåller jag själv, och två säljer jag ifall någon är intresserad. Vill någon sy en egen haklapp, finns beskrivningen här.
I helgen har jag sytt en till väska. Det är verkligen kul, och den blev så somrig tycker jag! Väskorna blir så olika beroende på tygval. Detta tyget är ett stadigt tyg, och är från IKEA. Lite svårt att veta vart jag ska sätta märkningen, men på denna hamnade den vid sidan av väskan. Dagens I-landsproblem.

2 kommentarer:

  1. snygg väska, verkligen sommrig :)

    SvaraRadera
  2. Har kollat dina senaste inlägg... så otroligt fina saker du syr, och så härliga tyger! Jag blir så sugen på att göra något själv, men orken räcker inte till, eftersom jobbet tar ALL kraft just nu. Men jag tittar på dina bilder och drömmer...

    Kram Outi

    PS. Jag lottar ut några tags på min blogg Använt & nytt nu.

    SvaraRadera

Kanske gillar du