onsdag 28 april 2010

Söt som socker... och snart 10000 besökareNär jag började sy den, såg den inte mycket ut för världen, men efter massor med fyllnadsvadd blev den hur söt som helst. Jag vill ha en hel kattfamilj som busar!

Mönstret har jag fått låna av I heart retro, och kommer från boken Sy mjuka djur av Karin Neuschütz.
(Om någon undrar varför den är åt fel håll, är det för att jag tröttnade på att ladda om bilden gång på gång. Den ligger rätt i filen, men när jag laddar den, hamnar den fel. Väldigt störande, men nu får det vara.)

En till mössa i landskapstyget. Jag sydde en mössa av samma tyg för längesedan som då blev tokigt stor. Den förminskade jag, utan att blogga om det och används nu av stora tjejen. Tyget är så bra, för det är så tunt att den kan användas på våren/sommaren när solhatten går bort. Om den passar, kommer denna mössa pryda en grannes lille kille.

Och, om någon fortfarande läser textens inlägg.. så är det snart dags för en tävling. Jag har snart haft 10000 besökare på min blogg på ca 1½ år. Det känns helt galet (och jätteroligt), att så många kikat in här hos mig, och att en del till och med återkommer. Det ska såklart firas! Inlägg till tävling kommer när räknaren tickat över den magiska gränsen. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska ha som vinst, så önska gärna i ett inlägg, så får jag bestämma mig sen.

6 kommentarer:

 1. En sån jättesöt kisse!
  Va duktig du é!
  Linda, Finland

  SvaraRadera
 2. Svårt att veta vad som skall vara vinst för jag gillar ALLT. Men mina förslag är: katten (åhh så söt, blev alldeles kär) eller en haklapp. De är så grymt bra och Amanda använder de haklapparna hon fått från dig jämt! :-)
  Hoppas att allt är bra med er? Vi längtar efter er, det var alldeles för längesen vi sågs nu ju. Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin katt. Har själv täntk sy lite djur men har inte kommit igång, men nu blev jag inspirerad :)

  SvaraRadera
 4. Haklapp, väska, näsduksfodral, blöjfodral eller varför inte en mössa. Allt är kul att vinna. :-)

  SvaraRadera
 5. katten var jätte söt. dina haklappar kan du ju ha som vinst eler någon väska kanske :)
  Kolla in min sida, finns nå´t till dig där.

  SvaraRadera
 6. Katten är supersöt!! Och snyggt tyg också. :)

  Ha det gott
  //Johanna

  SvaraRadera

Kanske gillar du