onsdag 29 februari 2012

Barnväskor till tjejerna

Nu känns det som att det var längesedan jag sydde dessa väskor i miniformat för att passa barn. Jag tänkte att för att undvika kiv hemma, så syr jag två likadana väskor till mina tjejer i samma blomtyg som de har klänningar. När jag ändå var igång, klippte jag till ytterligare en väska som skulle kunna bli en present. Min stora tjej kom och kollade när jag hade nålat upp tygerna, och tyckte såklart att den rosablommiga var väldigt fin, den ville hon ha. Får se vad lillasyster kontrar med imorgon när de får sina väskor :).

Alla tygerna kommer från Stoff & Stil, om jag inte missminner mig. Jag har fodrat med smårutigt. Det känns bra att använda det som redan finns hemma.

Alla kan sy en liten väska, beskrivning på väskan finns här. Principen och alla moment är samma som för den större väskan, det är bara måtten som skiljer.

5 kommentarer:

 1. Superfina!
  Tycker så mycket om det röda tyget från Stoff o stil :)

  SvaraRadera
 2. Du har inspirerat mig! Jag har sytt en väska till mig själv, nu blir det nog fler.. I olika modeller för att sen kanske, kanske sälja några. Tycker bara det är svårt att prissätta...
  Ha det gott!

  ps. det där blommiga tyget tillhör en favorit hos mig... ;-)

  SvaraRadera
 3. Fina väskor. I det blommiga tyget har jag och en av döttrarna sytt pennfack.
  Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en fin påsk!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. har du lagt ner bloggen?

  SvaraRadera

Kanske gillar du