fredag 15 april 2016

Har ni sett några finare gosedjur?

Jag måste bara få visa upp, som stolt mor, vad mina tjejer gjort. De ser ju mig pyssla mest hela tiden, och det är så roligt när även de vill skapa något i tyg. Här har de fått välja fritt bland tyger och former, och de blev två olika gosedjur. Jag har bidragit med att sy ihop de stora delarna på symaskinen, men mallar, utförande och tygkombinationer har de själva kämpat med. Det är så vackert!

fredag 8 april 2016

Lagerhållning av kakfatstativ

Som många av er besökare nog sett, har jag tidigare gjort en del kakfat, och i webshopen finns kakfatsdelar att köpa till riktigt bra priser.
Här gläntar jag på mitt lager, som göms i små byrålådor. Jag har köpt på mig ett antal byråer på loppisar, som varit mer eller mindre ledsna, målat och tapetserat och nu är dem som en helt annan möbel. Och det är dessutom en fröjt att packa alla beställningar som kommer in.

fredag 1 april 2016

Restgarnstofflor

Dessa tofflor är ett smått mirakel att de ens finns, för garnerna har bott hos mig i många år, och inte blivit något av, förrän min kompis var hemma och vi skulle byta garner med varandra. Då ville jag att hon skulle ha garnerna, och hon tyckte att jag skulle sticka tofflor av dem. Ensamma räckte dem inte till något, men tillsammans blev de ett par tofflor till mig. Dessa blev också fluffiga snarare än fint filtade i min tvättmaskin, och massa garn fälldes av i tvättrumman. Oklart vad jag kan tänkas göra för fel, men konstigt filtade blev dem. När den färdiga bilden togs, har jag klippt bort allt fluff.

Stickor 9 mm, och 40 maskor har jag stickat dessa med. 100 gram Milano och 2x50 g Cocoon.
Kanske gillar du